Oplossingen

Data driven consultancy

 

Data analyseren is iets wat we niet alleen doen uit passie, maar wat onze data driven consultants ook uitermate goed kunnen. Nu is analyseren één ding, maar wat kun je er vervolgens mee?

Daar gaan we een stap verder; we maken big data begrijpelijk. Het verzamelen en structureren van enorme hoeveelheden data is niet het einddoel maar juist het beginpunt. Het gaat om de toepasbaarheid van de informatie die uit de data blijkt. Want inzicht is goed, maar beslisinformatie is beter. Op basis van die data-analyse maken we een passende strategie die uiteindelijk leidt tot een data driven development waarmee je jouw bedrijf en klanten écht verder helpt.

Online
strategy

Zoek je jarenlange ervaring (in hypotheken, open/online banking, verzekeren en vastgoed) en een stevige sparringpartner voor het ontwikkelen van jouw online strategie? Mooi! We hebben veel kennis van fintech en realtech en helpen dagelijks onze klanten om de meest innovatieve platforms vorm te geven en in te richten. Van advies tot realisatie en optimalisatie van online projecten.

Data
science

Onze basis? High performance data driven platforms. “Wat?” We maken online platforms waarbij héél veel data uit verschillende bronnen tegelijk wordt geanalyseerd, gebruikt en verwerkt. Waarbij we superslimme verbindingen leggen om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken en ze de beste online klantreis te geven. Zodat jij ze als bedrijf kunt bedienen én vasthouden!

Blockchain en
Smartcontracts

De mogelijkheden van blockchain en smartcontracts zijn ongekend. Na de afgelopen jaren diverse proof of concepts hebben gebouwd op BlockChain zijn we in Q1 gestart met de ontwikkeling van het eerste productiesysteem. Vanwege het hoge projectrisico van een dergelijk project zullen wij voordat we starten met een blockchaingedreven oplossing een inventarisatie doen over de toepasbaarheid van de technologie en de haalbaarheid van het project.