Per 1 september 2017 is Bas Volkers de nieuwe CEO van Newest Industry. Kees Haverkamp (oprichter en hiervoor CEO) vervult vanaf die datum de rol van Chief Strategy Officer waarbij hij zich richt op de ontwikkeling van de eigen productlijnen en innovatieve projecten voor klanten van het digital agency.

Volkers heeft ruime ervaring in het professionaliseren en optimaliseren van projecten en organisaties en heeft als ondernemer aan de wieg gestaan van de fintech start-up Sophiq. Hiermee brengt Newest Industry nog meer focus aan in haar doorontwikkeling als hoog innovatief bedrijf.

Newest Industry heeft als fintech digital agency sinds 2013 een snelle groei doorgemaakt welke in 2016 nog eens extra versneld werd door een investering van Aegon. Momenteel bevindt de organisatie zich aan het begin van een nieuwe groeifase waarin de scheiding tussen ontwikkeling van haar schaalbare cloud services (Nicci, Jumba en Digido) en de implementatieprojecten van deze services verder aangescherpt zal worden. Daardoor zal de ontwikkeling versnellen en de service naar klanten nog verder toenemen.

‘Dankzij de snelle groei van Newest Industry bevinden we ons nu in een fase waarbinnen een ander type directeur nodig is om de volgende stap gestructureerd te kunnen maken. Ik ben ervan overtuigd dat we dankzij de ervaring van Bas verder kunnen professionaliseren.’, aldus Haverkamp.

Naast het implementeren van haar eigen services heeft Newest Industry de ambitie om steeds meer nieuwe innovatieve digitale concepten internationaal te ontwikkelen en uit te rollen, gezamenlijk met partners en klanten. De eerste stap daarin wordt een verdere uitbouw van de huidige substantiële groei in de Benelux.

De marktfocus blijft fintech, realtech en automotive met een specialisatie in onderwerpen als blockchain, privacy by design, digitalisering van financiële producten/diensten en artificial intelligence (AI). Daarbinnen richt de organisatie zich op klant-/gebruikersgerichte concepten waarbij de beleving van de consument c.q. de gebruiker centraal staat. Heilige huisjes en traditionele markten worden aan de lopende band geïnnoveerd tot Newest Industries!

Mede-oprichter Perry Gruber, richt zich op het dagelijks bestuur van DIGIDO en blijft betrokken als Chief Design officer bij het digital agency. Josh Koene is aangesteld als Chief Technology Officer. Sander van der Aa vervult de rol van business developer bij Newest Industry en richt zich op het dagelijks bestuur van Jumba, waar hij bestuurder en mede-oprichter van is.


---

Noot voor de redactie:
Newest Industry is een Digital Agency met vestigingen in Bergen op Zoom en Rotterdam. Digitalisering inzetten om concepten, processen en diensten te innoveren en meer consument gericht te maken is de kern visie van Newest Industry. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een groei van circa 400% laten zien. Newest Industry heeft een marktfocus op fintech, realtech en automotive met een specialisatie in onderwerpen als blockchain, privacy by design, digitalisering van financiële producten/diensten en artificial intelligence (AI)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeff van Dipten via info@newestindustry.nl, 0164 237 327, Sint Annastraat 6 Bergen op Zoom.