Op een dag vier nieuwe collega’s introduceren, wie had dat gedacht!

Lees hieronder meer over de versterking van ons team! Nog een beetje verlegen op de foto, maar dat gaat snel veranderen :)

Yorick Verhoeven

Hey allemaal, ik ben de nieuwe "data scientist" bij Newest Industry. Ik studeer econometrie in Tilburg en woon in the middle of nowhere in Rilland-Bath, maar omdat daar natuurlijk niks te doen is kom ik lekker hier in Bergen op Zoom werken. Ik ben hier gekomen als halve econometrist om met getalletjes te goochelen en daar leuke dingetjes uit te ontdekken. In mijn vrije tijd kijk ik graag films en series, doe ik graag aan sport en doe ik ook gewoon lekker niks. Ik hoop dat ik hier eenbeetje kan helpen in de datapraktijken!

Boudewijn Blok

Na een lange vakantie mag ik dan eindelijk aan de slag als stagiair bij Newest Industry. Ik studeer Commerciële Economie: Global Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam. Ik kom uit het stadje Schoonhoven waar ik uit ga, tijd doorbreng met vrienden, werk als teamleider bij de Albert Heijn en ik vaste kracht ben in de 3e helft bij de voetbal.
Aangezien ik Commerciële Economie studeer zal ik mij bezig gaan houden met de marketing, communicatie en het klantcontact van Newest Industry. Ik hoop deze maanden tijdens mijn stage het team goed te kunnen versterken en veel te leren hier.

Lisa de Nooijer

Hi ik ben Lisa! 23 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Dordrecht. Ik ben 4 jaar geleden afgestudeerd als grafisch vormgever en heb nog een jaartje gefreestyled qua jobs. Als bijbaantje werk ik al 7 jaar bij de Albert Heijn achter de broodafdeling. In het weekend ben ik te vinden bij mijn vrienden en ga ik graag naar feestjes en festivals.
Momenteel volg ik de opleiding Communication & Multimediadesign in Rotterdam en zit ik in mijn 3e jaar. Ik heb een grote liefde voor het maken van magazine’s en heb ook bij verschillende uitgeverijen gewerkt. Met mijn nieuwe stage bij Newest Industry ga ik het UX team versterken en hoop ik een nog grotere liefde te krijgen voor Interaction Design.

Rick Deurloo

Hey! Ik ben Rick, 19 jaar, kom uit Sint-Maartensdijk een klein dorpje hier net over de Zeeuwse grens.
Ik ben al heel me leven geïnteresseerd geweest in computers en technologie, waardoor ik nu ook studie applicatieontwikkelaar volg op het Zoomvliet college in Roosendaal. Ik ben heel enthousiast om hier bij Newest Industry het programmeer team te versterken en hopelijk zo ook mijn kennis te verrijken!