Newest Industry gaat aan de slag met Faster Forward om elkaars krachten te bundelen en succesvolle online concepten tot stand te brengen.

Newest Industry heeft zich sinds zijn oprichting in 2013 ontwikkeld tot een toonaangevende fintech en realtech agency met een keur aan implementaties in de markt. ‘Met de state of the art technologie bouwen we vooral data- en profiel-gedreven concepten gericht op customer engagement en retentie’, vertelt Kees Haverkamp, oprichter van Newest Industry. ‘Tot onze klantenkring behoren onder meer de CMIS Groep, Hypotheekshop maar ook Vereniging Eigen Huis en ALD Automotive. We lanceerden Digido en stonden aan de basis van social woonplatform Jumba.nl, dat inmiddels ruim 400.000 bezoekers per maand heeft.’

Faster Forward heeft zich ontwikkelt tot een toonaangevend softwarebedrijf in de financiële dienstverlening. Om deze voorsprong te bereiken heeft Faster Forward de laatste jaren ingezet op samenwerkingen met strategische partners en de ontwikkeling van een open platform. Hierdoor stellen wij onze klanten in staat om snel in te spelen op de veranderde behoeften van de consument.

Gezamenlijk doel

De samenwerking tussen Faster Forward en Newest Industry richt zich met name op het NICCI en DIgido platform. Door de totaaloplossing voor de financieel adviseur van Faster Forward te koppelen met de customer engagement platformen van Newest Industry worden consument en dienstverlener efficiënter met elkaar verbonden, zonder dat er gegevens verloren gaan. Hierbij is de consument uiteraard in de lead en in control over haar gegevens.

Samen tot de beste dienstverlening komen

Het belang van innovatie in de financiële- en vastgoedsector wordt steeds groter. De consument is kritisch op toegevoegde waarde, niet merkvast en heel gevoelig voor een goede klantreis. Door samen met Faster Forward en Newest Industry dienstverleners beter te verbinden met de consument ontstaat een soepeler klantreis, leidend tot betere engagement en retentie van de consument. Daarnaast kan de adviseur de consument sneller helpen en beter advies geven. Doordat beide platformen met de modernste technieken werken is de technische integratie uitstekend. Hiervan profiteren zowel de consument als de dienstverlener.

Over Faster Forward

Faster Forward focust zich op de financiële dienstverlening onder het motto “elke dag efficiënter”. Dit houdt in dat we voortdurend werken aan het vergroten van de efficiency van onze klanten en elke dag investeren in technologie en tevreden klanten. Dit doet Faster Forward al 10 jaar met veel passie. Dankzij deze jarenlange ervaring in de financiële sector is Elements precies waar de adviseur naar op zoek is. Door vele koppelingen met bijvoorbeeld adviespakketten heeft de adviseur één centraal klantbeeld. Zo kan het klantbeheer efficiënt en effectief worden uitgevoerd.

Over Newest Industry

Digital Agency Newest Industry gaat verder waar andere digital agencies stoppen. Newest Industry levert de beste online klantreizen. Altijd. Dit doen we door het leveren van innovatieve digitale concepten. Deze innovaties, waarbij het mes aan markt en consumenten kant snijdt, zijn geoptimaliseerd voor customer engagement en retention, zoals Jumba en Digido. Dankzij de combinatie van waardevolle datasets en analyses, interactiemogelijkheden en conversiegerichte UX is Jumba het modernste woonplatform van Nederland. Digido is een veilig financiële dashboard met digitale kluis. Digido houdt met meldingen de (financiële) levenslijn van de consument actueel en relevant, bijvoorbeeld als de rentevaste periode van je hypotheek afloopt. www.newestindustry.nl - info@newestindustry.nl